Понуда

image

Беџови


Пристигнаа за прв пат во историјата на клубот везени логоа кои лесно можат да се сошијат на вашиот ранец, полар, маица, капа и др.

Цената на овој производ е 150 денари и се уплаќа на ж-сметката на клубот, а се нарачува кај Бубо на 071 244 736

Со купениот аблем, потпомагате за растењето на еден клуб во поголеми размери.


Примач : гуардианс оф нејчер – ај лав хајкинг груп маседониа

Банка : Стопанска банка – Скопје

С-ка бр: 200003122673462