Понуда

image

Беџови


Пристигнаа за прв пат во историјата на клубот везени логоа кои лесно можат да се сошијат на вашиот ранец, полар, маица, капа и др.

Цената на овој производ е 150 денари и се уплаќа на ж-сметката на клубот, а се нарачува кај Бубо на 071 244 736

Со купениот аблем, потпомагате за растењето на еден клуб во поголеми размери.


Примач : Aј лав хајкинг груп Македонија

Банка : Стопанска банка – Скопје

Жиро сметка : 200003122673462

Чевли за качување карпи


Преубава понуда за сите наши членови кои сакаат да доаѓаат на курсевите за rock climbing. Да си набават почетнички качувачки чевли во Scout Out Door Shop.

Цената за оваа LaSportiva e 3490 денари.

https://www.lasportiva.com/en/tarantula?options=13381

image