Преубави

Планини за

Истражување


  • Тој што се искачува на највисоките планини се смее на сите трагедии, реални и имагинарни.

    Фридрих Ниче


Митикас


Висина

0 m

Ние сме лидери

Едно од повеќето искуства

ЗА НАС

Ние живееме за природата

ILH (I love hiking group Macedonia) е формирано на 4 јули 2012 година како друштво на млади ентузијасти кои сакаат да ја заштитат природата и воедно да ги извадат сите граѓани на Република Македонија надвор од своите комфорни зони и да им покажат дека надворешните активности се нешто што е многу достапно за оваа земја, која 2/3 е планинска.

Организацијата постои како правна од 25.01.2017 година во која учество земаат угледни луѓе на ова општество и во моментов претставува една од најбројните и најдобро организирани друштва. Годишно на нашите тури и проекти според нашите евиденции, поминуваат повеќе од 6000 луѓе.


Патување низ Европа

Тури низ цела Европа

Приклучете се

Низ турите во Македонија

Иноватинвна Аппликација (Во Изработка)

Хајкинг на твојот телефон

Искусен Тим