Потребни услови за членство

I Love Hiking Group Macedonia

За да станете член на нашиот планинарски клуб потребно е претходно да дојдете на минимум три тури со нас и притоа да ги почитувате правилата кои се наведени во самите настани, како и водичите, другите учесници на турата и секако, планината.

Следно е пополнување на пристапница. По пополнувањето на пристапницата на организиран состанок членовите од клубот гласаат за Ваше членство. Откога членовите ќе Ве изгласаат се уплаќа чланарина. Цената за новите членови е 1200 денари, и се врши уплата на ПП30 уплатница.

Уплатата за ре-обнова, 800 ден, ПП30.

Сите членови се обврзани да направат спортска медицина во текот на годината

Примач: Ај лав хајкинг груп маседониа
Банка: Стопанска банка – Скопје
Жиро сметка: 200003122673462
Дознака: Членарина за таа/тој

Со зачленувањето добивате, годишно осигурување за до 3000 метри, со уплатата добивате календар од нашите акции од 2024 год. Како членови можете да изнајмите опрема од клубот како: Шатори, вреќи, дерези, опрема за качување и сл.
Попусти во Скаут за купување опрема, попуст во Физио Виталити за опоравување после повреда, Бутик Прчла – парчиња облека за урбани средини и Волоона.мк – место каде се купува модерна облека за на планина. Разговори со водичи за опрема, искуства и сл. Добивате инфо побрзо од другите за популарните тури со што го пополнувате бројот без чекање. На 70% од тури во Македонија оваа 2024г ќе имате 100денари поевтини дружења со превоз, а разликата од оваа година и за со сопствен превоз е 100денари. На сите надворешни тури разликата е 10е. Учество во награди, учесво во проекти на клубот, присуство на состаноци и креирање на политиката на клубот. Добивате друштво со еден збор.

Членарината од 2023г важи до Март 2024 година, а потоа по автоматизам престанува членството во клубот. Уплатените во Декември 2023 год членарината им важи и за цела 2024 година.

Превземи пристапница